2022. január 26., Paula, Vanda
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Több mint 1 tonna adományt gyűjtöttek a VIII. kerületi rendőrök

A BRFK munkatársai 2021-ben is kivették a részüket a karácsonyi adománygyűjtésből. A fővárosi rendőrök ezúttal több mint 7 tonna tartós élelmiszert juttattak el rászoruló családokhoz, amelyből mintegy 1300 kilogrammnyi adományt a Józsefvárosi Rendőrkapitányságon gyűjtöttek össze.

Az adományokat – amelyek között főleg a koronavírus-járvány miatt a korábbinál is nehezebb helyzetben levő családok számára legfontosabb, alapvető élelmiszerek szerepeltek – Terdik Tamás vezérőrnagy, Budapest rendőrfőkapitánya december közepén adta át Zsolnai Endrének, a Mikulásgyár főszervezőjének.

A legtöbb adományt 2021-ben is a VIII. kerületi rendőrök gyűjtötték össze. Molnár Gábor alezredes, Józsefváros rendőrkapitánya a hirnyolc.hu-nak úgy nyilatkozott, hogy a Víg utcai kapitányságon 2015 óta él a hagyomány, hogy karácsonykor is segítsék a nehéz helyzetben élőket.

Fotó: hirnyolc.hu/police.hu
Neked ajánljuk
2500 liter MOL Hygit kapott a Dévai Szent Ferenc Alapítvány Közel 40 milliót gyűjtött a Lidl a Semmelweis Egyetemnek Béres Cseppet kaptak az egészségügyi dolgozók Először a város határait vésték kőbe, most pedig betiltották a benzinkútnyitást Különleges medúzák lepték el az ausztrál partokat
Tovább a forrásra: hirnyolc.hu
Vissza
Hírfolyam