2022. augusztus 8., László
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A Campus Fesztivál is támogatta a Regőczi Alapítványt

Sokan tartják fontosnak a koronavírus-járvány következtében árván vagy félárván maradt gyermekeket felkaroló Regőczi István Alapítvány munkájának támogatását, önkormányzatok, cégek és magánszemélyek is segítik a jó ügyet. Az adományozók sorában a debreceni Campus Fesztivált is ott találjuk. 

Az „Éld meg a pillanatot!” szlogen 2021-ben remekül közvetítette a Campus Fesztivál aktuális üzenetét: a tavalyi nyár a felszabadult élményekről szólt, a fesztiválozók hosszú idő után végre együtt lehettek, és újra a megszokott jó hangulatban szórakozhattak.

Magyarország egyik legnagyobb könnyűzenei és kulturális eseménye azonban – a zenei sokszínűség és a fesztiválozók igényeit kiszolgáló, mindenre kiterjedő szolgáltatások megteremtése mellett – fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalást is.

A 2021-es Campus Fesztivál nyitófogadásán a VIP-vendégek jóvoltából több mint 6,5 millió forint támogatás gyűlt össze, amelyet a koronavírus miatt árván maradt gyerekeket segítő Regőczi István Alapítvány számára ajánlottak fel a szervezők.

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt
Neked ajánljuk
Ferencvárosban koncerteznek Zelenszkij színésztársai Elindult az Ukrán Egészségvonal Használt mobilokkal segíthetünk Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: hajdupress.hu
Vissza
Hírfolyam