2022. május 26., Evelin, Fülöp
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Béres Cseppet kaptak az egészségügyi dolgozók

A Béres Gyógyszergyár idén januárban 25 000 üveg Béres Cseppet ajánlott fel az egészségügyi dolgozók immunrendszerének támogatására. A 44 millió forint értékű gyógyszeradománnyal a járvány frontvonalában küzdők mindennapjait szerették volna megsegíteni. 

Az adomány átadásán dr. Béres József kiemelte, hogy ebben a küzdelmes időszakban kötelességünk, hogy lehetőségeink szerint mindent megtegyünk egymás érdekében:

Több évtizedes tudás és tapasztalat birtokában bátran mondhatjuk, hogy a betegségekkel szemben kiemelten fontos a megelőzés, amelyhez hathatós támogatást nyújt adományunk.

Dr. Takács Péter, az Országos Kórházi Főigazgatóság alap- és szakellátásért felelős főigazgató-helyettese köszönetét fejezte ki az adományért, valamint elmondta, hogy a Béres Csepp az egész magyar társadalomban a betegségmegelőzés egyik szimbólumává vált. 

Az adományt a budapesti centrumkórházak és a megyei kórházak Covid-betegek ellátásában részt vevő részlegei között osztják szét. 

Az adományt dr. Béres József, a Béres Gyógyszergyár elnöke adta át dr. Takács Péternek, az Országos Kórházi Főigazgatóság alap- és szakellátásért felelős főigazgató-helyettesének január 13-án Fotó: beres.hu
Neked ajánljuk
Mobiltelefonnal is segít a Magyar Telekom Félmilliárd forintnyi adomány a KiK-től Adománnyal segített a Kapos-menti Terület- és Vidékfejlesztési Társulás Sokallják a 480 farkast Svédországban, 170-re akarják csökkenteni Nemcsak a hordozórakéták, de a kibocsátásuk is az eget veri
Tovább a forrásra: beres.hu
Vissza
Hírfolyam