2022. május 27., Hella
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Többféle módon segít a Máltai Szeretetszolgálat

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat is többféle humanitárius programmal nyújt segítséget az ukrajnai háború elől menekülőknek a határ mindkét oldalán. Munkájukat akár magánemberként, akár vállalatként többféle módon támogathatjuk. 

Az orosz–ukrán háború elől Ukrajnából menekülő emberek a záhonyi vasútállomáson 2022. március 7-én Fotó: MTI/Balázs Attila

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat az ukrajnai háború első napjától kezdve igyekszik minden segítséget és támogatást megadni azoknak, akik kénytelenek voltak elhagyni otthonukat. Humanitárius akcióinak támogatására gyűjtést indított, amelyhez kapcsolódva Kozma Imre atya és dr. Herczegh Anita, Áder János köztársasági elnök felesége is azt kérték, aki teheti, csatlakozzon az otthonukat elhagyni kényszerülő emberek megsegítéséhez azzal, hogy támogatja a Máltai Szeretetszolgálat humanitárius programjait. Ezt a legegyszerűbben az adomanyozz.hu oldalon indított online átutalással vagy a 1350-es adományvonal tárcsázásával lehet megtenni, utóbbi hívásonként 250 forint adományt jelent.

Már eddig is nagyon sokan segítettek pénzadománnyal, folyamatosan érkeznek a céges adományok a Máltai Szeretetszolgálat Határ úti raktárközpontjába, magánadományokat ezeken gyűjtőpontokon tudnak fogadni. A részletekről, a segítségnyújtás további módjairól, valamint a Szeretetszolgálat tevékenységéről a honlapjukon lehet tájékozódni.

Neked ajánljuk
Segítőközpont a menekültekért Félmilliárd forintnyi adomány a KiK-től Az UNICEF az ukrajnai gyerekek megsegítésére gyűjt Sokallják a 480 farkast Svédországban, 170-re akarják csökkenteni Nemcsak a hordozórakéták, de a kibocsátásuk is az eget veri
Tovább a forrásra: adomanyozz.hu
Vissza
Hírfolyam