2022. május 20., Bernát, Felícia
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A Magyar Vöröskereszttel összefogva indít gyűjtést az Auchan

Az Auchan Magyarország többféle gyűjtéssel kívánja segíteni a Magyar Vöröskereszt humanitárius munkáját, amelyet az Ukrajnából érkező menekültek, illetve a Kárpátalján maradtak érdekében végez.

Adománycsomagok

Március 9-től kétféle adománycsomag érhető el az online rendelőknek, amelyeket aztán a humanitárius szervezet közvetlenül a bajba jutottak között oszt szét. Az egyik csomaggal, amely a többi között babaételt, pelenkát, cumisüveget tartalmaz, a legkisebbeken lehet segíteni, az élelmiszercsomagba pedig olyan termékek kerültek, mint ásványvíz, üdítő, abonett, nápolyi, poharas leves vagy májkrém.

Bizalompontok

A Bizalomkártyával rendelkező vásárlók a vásárlásaik után kapott Bizalompontjaikat március 10-től felajánlhatják a Magyar Vöröskeresztnek, amely ebből meg tudja venni azokat a termékeket, amelyekre a gyorsan változó krízishelyzetben éppen akkor a legnagyobb szükség lesz. A gyűjtést a vállalat indítja 10 millió Bizalomponttal, azaz 5 millió forinttal, ehhez csatlakozhatnak a vásárlók a Bizalomkártya-felületen könnyen és gyorsan kivitelezhető digitális adományozással.

Áruházi gyűjtés

A március 11. és 13. közötti hétvégén áruházi gyűjtést is rendeznek 18 Auchan hipermarketben. A kihelyezett gyűjtőpontokon összegyűlt adományokat szintén a Magyar Vöröskereszt viszi el oda, ahol a leginkább szükség van rájuk. Miután a Magyar Vöröskereszt munkatársai rendkívül leterheltek a menekültek ellátása miatt, ezúttal az áruházi gyűjtésben az Auchan Magyarország munkatársai vesznek részt önkéntesként.

Fotó: auchan.hu
Neked ajánljuk
Programsorozatot indít a Magyar Zene Háza a menekülteknek Vetőmagadomány kárpátaljai családoknak Ecsettel a menekültekért Melegedő óceánokra és rekordmagas metánszintre figyelmeztet a WMO Metrózni fejedelmi élmény
Tovább a forrásra: auchan.hu
Vissza
Hírfolyam