2022. május 26., Evelin, Fülöp
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Adománypontot nyitott a Vígszínház

A Nyugati pályaudvaron humanitárius tevékenységet végző Magyar Református Szeretetszolgálattal együttműködve nyitotta meg a Vígszínház március 9-én gyűjtőpontját a Ditrói Mór utca 3. szám alatt, hogy tehermentesítse a vonzáskörzetében dolgozó segélyszervezetek munkáját.

A hétköznapokon 15 és 19 óra között nyitva lévő átvevőpontra:

  • kis méretű, higiéniás termékeket (tusfürdő, sampon, fogkefe, fogkrém, babaápoló szerek, kézfertőtlenítő),
  • tisztítószereket,
  • tartós élelmiszereket (konzervek, sós és édes készítmények, csecsemők és kisgyermekek által azonnal fogyasztható termékek, instant ételek),
  • vitaminokat és
  • takarókat várnak.

A gyűjtőpont a négynapos ünnepi hétvégén zárva tart. Az adományokat csak a megjelölt időszakban és helyszínen tudják fogadni.

Emellett a Vígszínház Csehov Sirály című színművének március 10-ei előadásából származó teljes jegybevételét is felajánlotta a Magyar Ökumenikus segélyszervezetnek, hogy segítséget tudjanak nyújtani a krízishelyzetben lévők számára.

A Vígszínház gyűjtőpontja a Ditrói Mór utca 3. szám alatt lévő külső tárolóban nyílt meg Fotó: Vígszínház
Neked ajánljuk
Mobiltelefonnal is segít a Magyar Telekom Félmilliárd forintnyi adomány a KiK-től Adománnyal segített a Kapos-menti Terület- és Vidékfejlesztési Társulás A helytelen földhasználat és az aszályok is növelik az Irakot sújtó porviharok gyakoriságát Újbuda sem maradt új Bubi-állomások nélkül
Tovább a forrásra: vigszinhaz.hu
Vissza
Hírfolyam