2022. május 21., Konstantin
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Gyógyszerrel és szállással segít az Egis

Az Egis-csoport ukrajnai képviselete több mint száz főt foglalkoztat, működése fontos eleme a vállalatcsoport tevékenységének. A jelenlegi háborús helyzetben a vállalat minden tőle telhető módon támogatja Ukrajnában élő munkatársait, és humanitárius segítséget nyújt az ukrajnai betegek számára.

Folyamatosan tartják a kapcsolatot az ukrajnai munkavállalókkal, éjjel-nappal hívható telefonos elérhetőséget biztosítanak számukra, valamint végigkísérik azok útját, akik Magyarországra kívánnak jönni.

Az érkező munkatársakat és családtagjaikat – eddig összesen csaknem 70 főt – az Egis Zamárdiban található üdülőjében fogadja, ahol részükre teljes ellátást nyújt. Itt-tartózkodásukat a vállalat egészségügyi ellátással, anyanyelvi mentális-pszichés támogatással is segíti, a több mint húsz gyermek részére gyermekpszichológusi tanácsadás is rendelkezésre áll, az adminisztratív ügyek intézését pedig ukránul beszélő munkatársak teszik gördülékenyebbé. Ezen túl az érkező kollégák igényeinek felmérése után a vállalat minden telephelyén önkéntes gyűjtést szervezett, hogy a célzott adományokkal is támogatást nyújtson.

Az Egis az Ukrajnában elérhető gyógyszerkészleteiből már megkezdte a humanitárius célú adományozást, hogy ezúton is hozzájárulhasson az ország lakosságának folyamatos gyógyszerellátásához. Az eddig rendelkezésre bocsátott adományok értéke meghaladja a 100 millió forintot.

Fotó: Pixabay/sweetlouise
Neked ajánljuk
Programsorozatot indít a Magyar Zene Háza a menekülteknek Vetőmagadomány kárpátaljai családoknak Ecsettel a menekültekért Mennyire segíti elő a hazai szabályozás a vállalatok felelős hulladékgazdálkodását? 25 ezer autó használt akkumulátorát dolgozza fel évente a Hydrovolt frissen nyílt üzeme
Tovább a forrásra: egeszsegkalauz.hu
Vissza
Hírfolyam