2022. május 21., Konstantin
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

10,5 millió forintot adományoz a Magyar Bankholding Csoport

A Magyar Bankholding Csoport minden egyes munkatársa nevében 1000 forintot, összesen 10 500 000 forintot adományoz a Híd Kárpátaljáért segélyprogramon keresztül, és további felajánlásokra buzdítanak.

Az adományozást március 11-én jelentették be, egyúttal a kollégákat további adományozásra kérték.

„Fontosnak éreztük, hogy mi is csatlakozzunk a Híd Kárpátaljáért kezdeményezéshez. A közös adományon túl számos kollégánk önkéntes munkával is támogatja a háború elől menekülőket, ami a Magyar Bankholding tulajdonosi körét és vezetőségét is inspirálja a további segítségnyújtásra” – mondta dr. Barna Zsolt, a Magyar Bankholding elnök-vezérigazgatója.

A Híd Kárpátaljáért összefogásnak a 1357-es telefonszámon hívásonként, illetve SMSs-enként 500 forintot lehet felajánlani. A program a 11711711-22222222 számlaszámon is fogadja a pénzügyi hozzájárulásokat.

Neked ajánljuk
Vetőmagadomány kárpátaljai családoknak Segítőközpont a menekültekért Oroszország háborúzik, nincs, aki megfékezze a szibériai erdőtüzeket Mennyire segíti elő a hazai szabályozás a vállalatok felelős hulladékgazdálkodását? 25 ezer autó használt akkumulátorát dolgozza fel évente a Hydrovolt frissen nyílt üzeme
Tovább a forrásra: digitalhungary.hu
Vissza
Hírfolyam