2022. május 19., Ivó, Milán
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Adománygyűjtés a Katonában március 21. és 27. között

Szeretnél segíteni a menekülteknek, de nem tudod, hogyan? Téged is nyomaszt a gondolat, hogy a szomszédban háború van? Nem tudod, melyik hírt olvasd, mi az igazság? Jó lenne többet tudni a konfliktus hátteréről? Ilyen és hasonló kérdésekre keresi a választ a Katona József Színház programsorozata.

A budapesti Katona József Színház március 21. és 27. adománygyűjtést rendez az Ukrajnai menekültek részére, a Migration Aid koordinálásával.

Március 27-én, vasárnap ingyenes programsorozatot szentel a színház a menekültválság és az ukrajnai helyzet kapcsán felmerülő kérdéseknek, két helyszínen. 

A Sufniban

 • 17:00–22:00 Ukrán filmek a DOKMA, a Verzió és a Katona szervezésében
  17:00–18:15 OUT
  18:30–20:00 THE EARTH IS BLUE AS AN ORANGE
  20:15–22:00 KILENC HÓNAP HÁBORÚ
  A filmeket beszélgetések követik.

A Haris köz 5. alatti próbateremben

 • 12:00–14:00 Élelmiszeradomány-csomagolás
  500 adag élelmiszercsomag készítése a Migration Aid gyűjtőpontjára a Tarnabod és Mi civil egyesület segítségével.
 • 14:30–16:00 Tabu nélkül a háborúról
  Beszélgetés gimnazistáknak, egyetemistáknak, fiatal felnőtteknek a háború hátteréről, hatásáról Sz. Bíró Zoltán történésszel, Oroszország-szakértővel, valamint Bánki György pszichiáterrel. A program létszámkorlátos, ezért regisztráció szükséges az edu@katonaszinhaz.hu címen.
 • 16:00–17:00 Segíts jól!
  Beszélgetés az önkéntességről, a segítségadás lehetséges módjairól, útjairól a Migration Aid és a Magyar Helsinki Bizottság szakembereivel. A program létszámkorlátos, ezért regisztráció szükséges az edu@katonaszinhaz.hu címen.
 • 17:00–20:00 Nem a háborúra!
  Performansz a Freeszfe diákjainak rendezésében. A performanszon való részvétel nem igényel semmilyen előképzettséget, de regisztrációhoz kötött, regisztrálni az edu@katonaszinhaz.hu e-mail-címen lehet.
Koltay Dorottya Szonja grafikája Kép: katonajozsefszinhaz.hu
Neked ajánljuk
Programsorozatot indít a Magyar Zene Háza a menekülteknek 80 menekültnek segít a nyíregyházi karitász HajószezON: pénteken indul a körjárat a Dunán Melegedő óceánokra és rekordmagas metánszintre figyelmeztet a WMO Metrózni fejedelmi élmény
Tovább a forrásra: katonajozsefszinhaz.hu
Vissza
Hírfolyam