2022. május 23., Dezső
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

3 millió forintot gyűjtött az eMAG a menekülteknek

Az eMAG.hu vásárlói egy hét alatt 3 millió forint adományt gyűjtöttek össze a Magyar Máltai Szeretetszolgálat számára. Az eMAG-Extreme Digital saját, tízmillió forintos adománya mellett a befolyt összeget teljes egészében a szeretetszolgálatnak továbbítja az Ukrajnából menekültek megsegítésére – írja az mmonline.hu.

2022. március 4-étől az eMAG adománygyűjtő aloldalán keresztül 500, 1000, 5000, 10 000, 25 000 és 50 000 forintos összegű adományokat lehet továbbítani az online vásárláshoz hasonló felületen az Ukrajnából érkező menekültek javára.

Egy hét alatt több mint 1100-an segítettek. Képünk illusztráció Fotó: Pixabay

2022. március 11-én reggelig az eMAG-Extreme Digital online vásárlói mintegy 3 millió forint értékű adományt gyűjtöttek össze. A legtöbb online adomány Pest, Győr-Moson-Sopron és Baranya megyéből érkezett, az adományok döntő többségét magánszemélyek küldték. Összesen több mint 1100-an ajánlottak fel támogatást a menekültek megsegítésére az oldal indulását követő közel egy hét alatt.

A társaság azért nem konkrét termékek elküldésével támogatja az Ukrajnából érkező menekültek mentését, mert az aktuális események függvényében óráról órára változik, hogy épp milyen felszerelésre, élelmiszerre van szüksége a karitatív szervezetnek.

Neked ajánljuk
Mobiltelefonnal is segít a Magyar Telekom Félmilliárd forintnyi adomány a KiK-től Adománnyal segített a Kapos-menti Terület- és Vidékfejlesztési Társulás Az óceánok változó hőviszonyai hatással lesznek az időjárás-előrejelzésre is Négy ország a tengeri szélenergiáért, a gázimporttól való függés ellen
Tovább a forrásra: mmonline.hu
Vissza
Hírfolyam