2022. május 26., Evelin, Fülöp
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Március 25-ig hosszabbítja meg a menekülteknek szóló adománygyűjtést a Tesco

Az áruházlánc az Ökumenikus Segélyszervezet javára indította el kuponos adománygyűjtő kampányát, amellyel a szervezet ukrajnai humanitárius segélyprogramját támogatja. A vásárlói adományokat a Tesco megduplázza, így a gyűjtés első két hetében már közel 88 millió forint gyűlt össze.

A Határtalan segítség elnevezésű program keretében az Ökumenikus Segélyszervezet azonnali segítséget nyújt azoknak, akik kénytelenek voltak az Ukrajnában zajló háború miatt mindenüket hátrahagyni. A szervezet stratégiai partnereként a Tesco az elsők között csatlakozott a humanitárius programhoz élelmiszer-adományokkal, valamint a kuponos adománygyűjtés gyors elindításával.

A 250 forint értékű adománykuponok a Tesco-pénztáraknál vásárolhatók meg, illetve 250, 500, valamint 1000 forint értékben az áruházlánc online bevásárlófelületén, a Tesco Otthonról oldalon is elérhetők. Az akció március 25-ig tart. 

A vásárlók a gyűjtés első két hetében már 170 ezer adománykupont vettek közel 44 millió forint értékben. Az adományokat a Tesco megduplázza, így az eddig összegyűlt adomány értéke elérte a közel 88 millió forintot.

Az ukrajnai háború elől menekülőknek szánt adományokat szortíroznak és dobozolnak a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet önkéntesei a szervezet budapesti raktárában Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Neked ajánljuk
Ecsettel a menekültekért Koncert a kárpátaljai árvákért Félmilliárd forintnyi adomány a KiK-től Sokallják a 480 farkast Svédországban, 170-re akarják csökkenteni Nemcsak a hordozórakéták, de a kibocsátásuk is az eget veri
Tovább a forrásra: trademagazin.hu
Vissza
Hírfolyam