2022. május 20., Bernát, Felícia
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Virtuális jótékonysági futás a menekültekért

A Runner’s World csapata az ukrajnai menekültválság megsegítése érdekében hirdette meg március 19. és április 2. között zajló online futóversenyét. A nevezési díjból befolyt összeggel a Budapest Bike Maffia menekülteket segítő tevékenységét támogatják majd. 

Hogy zajlik a virtuális jótékonysági futás?

  • Bárki benevezhet az online futóversenyre – nem kell hozzá mást tennie, mint egy tetszőleges összeggel támogatni a Budapest Bike Maffia munkáját. Az utalásnál a közleményben fel kell tüntetni: RW futas. 
  • Március 19. és április 2. között fussunk bárhol, bármekkora távot. 
  • Ne felejtsünk el megosztani Instagramon egy fotót a futásunkról, betagelve a @runnersworld.hu-t, használva a #rwforpeace hashtaget. 

A Runner's World a befolyt összeg 100 százalékát a Budapest Bike Maffia részére ajánlja fel az ukrán menekültek segítése céljából. Ráadásul a támogatásért cserébe a Bike Maffia Egyesületnél megadott e-mail-címre egy ajándék kuponkódot is küldenek a nevezőknek, amely a webshopjuk bármely digitális kiadványára beváltható, egy alkalommal.

Fotó: Pixabay/wal_172619
Neked ajánljuk
Programsorozatot indít a Magyar Zene Háza a menekülteknek Vetőmagadomány kárpátaljai családoknak Ecsettel a menekültekért Melegedő óceánokra és rekordmagas metánszintre figyelmeztet a WMO Metrózni fejedelmi élmény
Tovább a forrásra: runnersworld.hu
Vissza
Hírfolyam