2022. május 21., Konstantin
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Március 31-ig a menekült gyerekeknek gyűjt a Hintalovon

A március 1. és 31. között, a 13620-as adományvonalra érkező jótékonysági hívásokból származó bevételét az Ukrajnából menekült gyerekek megsegítésére ajánlja fel a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány.

Az adományvonal bevételéből olyan, kifejezetten gyerekeknek szánt eszközöket vásárolnak, amelyek elsősorban a gyerekek lelkének, mentális egészségének segítenek ezekben a borzalmasan nehéz napokban.

Gyermekjogi szervezetként fontosnak érezzük, hogy egyaránt odafigyeljünk az ukrajnai háború elől menekülő gyerekek és családok támogatására, és segítsünk a magyarországi szülőknek, tanároknak, segítőknek és gyerekeknek is a háború miatt felmerülő lelki, jogi és gyakorlati kérdésekben

– írják az alapítvány weboldalán. 

A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány munkatársai tájékoztató anyagokkal is szeretnék segíteni az eligazodást, hogy mit lehet tenni egy háborús helyzetben a gyermekek védelmében. Emellett abban is szeretnének iránymutatást adni, hogy befogadó családként hogyan lehet a legjobban segíteni a háborús válságból menekülő családoknak. 

Fotó: Pixabay/Alexandra_Koch
Neked ajánljuk
Programsorozatot indít a Magyar Zene Háza a menekülteknek Vetőmagadomány kárpátaljai családoknak Ecsettel a menekültekért Mennyire segíti elő a hazai szabályozás a vállalatok felelős hulladékgazdálkodását? 25 ezer autó használt akkumulátorát dolgozza fel évente a Hydrovolt frissen nyílt üzeme
Tovább a forrásra: hintalovon.hu
Vissza
Hírfolyam