2022. május 23., Dezső
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Debrecen koncerttel támogatja a menekülteket

Jótékonysági koncertet rendeznek a debreceni református nagytemplomban május 6-án, amelynek a bevételét az ukrajnai menekültek megsegítésére fordítják – írja a civishir.hu. 

A koncert helyszíne a debreceni református nagytemplom lesz. Fotó: Pixabay

Kossa György, a Debreceni Egyetemet fenntartó Gróf Tisza István Debreceni Egyetemért Alapítvány kuratóriumának elnöke a régióvezető egyházak képviselőivel folytatott egyeztetés után jelentette be a segélykoncert megrendezését.

Debrecen alpolgármestere, Puskás István kiemelte: a debreceniség sajátja, hogy a debreceniek együtt élnek, együtt mozognak, együtt segítenek, „ez a cívisvárosi erő, amely mozgatja a színvonalas rendezvényeket”. Erre van szükség most is – tette hozzá.

Az összefogás részeként egy telefonvonal is létrejön, mely által pénz adományozható a menekülteknek. Adományokat a koncert alkalmával is fogadnak majd.

Neked ajánljuk
Félmilliárd forintnyi adomány a KiK-től Palackonként egy euróval segít az Angyalgyár Kft. Készítsünk sárgyűjtő helyeket a fecskék védelmében Az óceánok változó hőviszonyai hatással lesznek az időjárás-előrejelzésre is Négy ország a tengeri szélenergiáért, a gázimporttól való függés ellen
Tovább a forrásra: civishir.hu
Vissza
Hírfolyam