2022. május 21., Konstantin
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Egy tonna adomány a menekülteknek

Csaknem egy tonna higiéniai papírterméket adományoz a Vajda-Papír az Ukrajnából menekülők ellátására. Az árut a Magyar Máltai Szeretetszolgálat vette át és osztja szét a menekülőket ellátó szálláshelyeken és segítségpontokon – írja az infostart.hu.

Vajda Attila, a Vajda-Papír ügyvezető igazgatója elmondta: az adományban toalettpapír, papírzsebkendő, papírtörlő van, emellett pedig több ezer általuk gyártott sebészeti arcmaszkot is biztosítanak. Ahogy a készletek fogynak, a Vajda-Papír kész újabb szállítmányokkal segíteni. Vajda Attila az InfoRádiónak nyilatkozva arra is emlékeztetett, hogy a vállat hosszú távú együttműködésben áll a Máltai Szeretetszolgálattal, és a múltban már több kampányt is lebonyolítottak közösen.

Vajda Attila és Kozma Imre atya, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alapító elnöke az adományok átvételekor Fotó: MTI/Mónus Márton

A mostani felajánlás keretében több millió forint értékű adományt adtak át, melynek összetételét a szeretetszolgálat igénye alapján határozták meg. A Vajda-Papír Kft. munkahelyeket is felajánlott az Ukrajnából menekülőknek, biztosítva egyben a szálláshelyet és az ellátást is a teljes családok részére. A vállalatcsoport a dunaföldvári, a székesfehérvári és a budapesti gyárában is kínál munkalehetőségeket, ezekről bővebb információk a Vajda-Papír oldalán, a karrier aloldalon találhatók – több nyelven.

Neked ajánljuk
Mobiltelefonnal is segít a Magyar Telekom Félmilliárd forintnyi adomány a KiK-től Vetőmagadomány kárpátaljai családoknak Rekordmeleget hozott a május Franciaországban Lépésről lépésre halad Japán afelé, hogy valóban az óceánba engedjék a fukusimai szennyvizet
Tovább a forrásra: infostart.hu
Vissza
Hírfolyam