2022. május 26., Evelin, Fülöp
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Adomány a Beregszászi Kórháznak

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt nyolcmillió forintnyi adományt vitt a Beregszászi Kórházba, amely gyógyszer- és műszerhiánnyal küzd – írja a 168.hu.

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt nyolcmillió forintnyi adományt vitt a Beregszászi Kórházba Fotó: MKKP Facebook oldal

Gyógyszerekből és orvosi műszerekből álló, 8 millió forint értékű adománycsomagot vitt a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) a Beregszászi Kórházba. Közleményük szerint a párt budapesti jelöltjeinek többsége nem tudta hasznosan elkölteni a rendelkezésre álló egymillió forintos kampánykeretet, ezért úgy döntöttek, hogy a pénz egy részét jótékony célra ajánlják fel.

Felvették a kapcsolatot Iványi Miklóssal, az Oltalom Karitatív Egyesület lelkészével, aki összekötötte őket a Beregszászi Kórház főigazgatójával. A kórházban gyógyszer- és műszerhiány tapasztalható, emiatt jelenleg kisebb műtéteket sem tudnak elvégezni az orvosok. A párt részéről Kocsik Tekla, az Oltalom Karitatív Egyesülettől pedig Iványi Miklós adta át az adománycsomagot a kórház főigazgatójának.

Neked ajánljuk
Mobiltelefonnal is segít a Magyar Telekom Félmilliárd forintnyi adomány a KiK-től Adománnyal segített a Kapos-menti Terület- és Vidékfejlesztési Társulás A helytelen földhasználat és az aszályok is növelik az Irakot sújtó porviharok gyakoriságát Újbuda sem maradt új Bubi-állomások nélkül
Tovább a forrásra: 168.hu
Vissza
Hírfolyam