2022. május 27., Hella
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Az édesanyáknak gyűjt a Jurányi Inkubátorház előadása

Kék-sárga/Speciális színházi művelet címen tart jótékonysági felolvasóestet április 29-én a KuglerArt Szalon a Jurányi Inkubátorházban, melynek teljes bevételét az Oltalom Karitatív Egyesületnek adományozzák az alkotók, hogy így segítsék az ukrán–orosz háború szörnyűségei elől menekülő édesanyákat. 

Tények, beszámolók, tudósítások, szépirodalmi mozaikok segítségével próbáljuk megmutatni azt a szörnyűséget, amit ártatlan emberek élnek át ma Ukrajnában. 15 000 anya és gyerek menekült Kárpátaljára a bombázások elől. Mi, anyák, őket segítjük

– írják az alkotók a Jurányi Inkubátorház weboldalán. Az április 29-ei előadáson felolvas Trokán Anna, Nagy Dóra, Péter Kata és Fátyol Kamilla.

Az előadás teljes bevételéből tápszert, pelenkát, bébiételeket, babatisztálkodási szereket vásárolnak majd, melyeket az Oltalom Karitatív Egyesület munkatársai juttatnak el Beregszászba.

Fotó: juranyihaz.hu
Neked ajánljuk
Tízezer jeggyel támogatja a menekülteket a Wizz Air Palackonként egy euróval segít az Angyalgyár Kft. Az UNICEF az ukrajnai gyerekek megsegítésére gyűjt Sokallják a 480 farkast Svédországban, 170-re akarják csökkenteni Nemcsak a hordozórakéták, de a kibocsátásuk is az eget veri
Tovább a forrásra: juranyihaz.hu
Vissza
Hírfolyam