2022. május 27., Hella
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Másfél tonnányi péksüteményt juttatott el a menekülteknek a Pek-Snack

A fagyasztott péktermékek gyártásával, valamint forgalmazásával foglalkozó Pek-Snack a Baptista Szeretetszolgálattal összefogva a háború kitörésének kezdete óta többször is juttatott azonnal fogyasztható pékárukat a menekülteket fogadó helyszínekre. 

Hazánk egyik vezető pékárugyártója, a Pek-Snack március 10-e óta több alkalommal is juttatott nosztalgia kifliből és sajtos csigából álló szállítmányokat a tiszabecsi határátkelőhelyhez, ahol a Baptista Szeretetszolgálat dolgozói egyből kiosztották a péksüteményeket a bajbajutottaknak.

A Pek-Snack cégkultúrájában a kezdetektől fogva fontos szerepet töltött be az elesettekről való gondoskodás. Élelmiszeripari vállalatként a lehetőségekhez mérten mindig a saját eszközeinkkel és az általunk előállított termékekkel igyekeztünk segíteni, hiszen azonnal fogyasztható ételekre szinte az összes veszélyhelyzetben elengedhetetlen szükség van 

– idézi a trademagazin.hu Antal Csabát, a Pek-Snack Kft. ügyvezető igazgatóját.

A vállalat idáig több mint 20 000 darab péksüteménnyel járult hozzá a menekültek étkeztetéséhez a fővárosban és Tiszabecsen egyaránt. 

Fotó: pecksnack.hu
Neked ajánljuk
Mobiltelefonnal is segít a Magyar Telekom Félmilliárd forintnyi adomány a KiK-től Adománnyal segített a Kapos-menti Terület- és Vidékfejlesztési Társulás Sokallják a 480 farkast Svédországban, 170-re akarják csökkenteni Nemcsak a hordozórakéták, de a kibocsátásuk is az eget veri
Tovább a forrásra: trademagazin.hu
Vissza
Hírfolyam