2022. május 25., Orbán
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Örökbe fogadható Békebabák a B32-ben

Tóth-Vásárhelyi Réka ötlete nyomán az újbudai B32 Galéria és Kultúrtér jótékonysági projektjének keretében 30 zseniális művész egyéni látásmódja szerint készít el egy-egy fababát a japán kokeshik mintájára, melyeket május 4-től ki is állítanak a B32-ben.

A babák adományként meghirdetett és felajánlott összegért cserébe „örökbe fogadhatók” egészen a pop-up kiállítás zárásáig a Prémium Art Fairen, ahol a kiállítás ideje alatt elkelt babák átvehetők.

Az adományokból befolyt összeget a Katolikus Karitász – Caritas Hungarica egyházi humanitárius szervezet juttatja el a rászoruló ukrajnai menekülteknek.

A meghirdetett összeg irányadó, az ezen felüli adományokat szívesen fogadják a szervezők, hiszen ezek szintén a humanitárius szervezethez kerülnek.

Békebabák a B32-ben Fotó: b32kulturter.hu
Neked ajánljuk
Kiemelkedő művészek közreműködtek a gyulai jótékonysági koncerten Sokrétű segítséget nyújt Óbuda Nyolc segélyszervezet közreműködésével rendeznek jótékonysági koncertet A helytelen földhasználat és az aszályok is növelik az Irakot sújtó porviharok gyakoriságát Újbuda sem maradt új Bubi-állomások nélkül
Tovább a forrásra: b32kulturter.hu
Vissza
Hírfolyam