2022. május 26., Evelin, Fülöp
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Kiemelkedő művészek közreműködtek a gyulai jótékonysági koncerten

A Filharmónia Magyarország szervezésében a hazai klasszikus zenei élet elismert művészei adtak telt házas jótékonysági koncertet a gyulai Almásy-kastély báltermében április 26-án. A hangverseny teljes bevételét az Ukrajnából menekülők számára ajánlották fel a szervezők. 

Szakcsi Lakatos Béla zongoraművész, Dés László szaxofonművész, Sebestyén Márta népdalénekes és Szamosi Szabolcs orgonaművész mellett többek között Oberfrank Péter zongoraművész, a Szent Efrém Férfikar és Vásáry Tamás zongoraművész is színpadra lépett a gyulai Almásy-kastély Stefánia-szárnyában. 

A hangverseny szervezői annak teljes bevételét az Ukrajnából menekülők segítésére ajánlották fel a Magyar Máltai Szeretetszolgálaton keresztül.

A klasszikus zenei élet nagyjai és a zenekedvelők összefogtak, és megmutatták, hogy mekkora ereje van a zenének, a segítő szándéknak Fotó: Facebook/Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont
Neked ajánljuk
Örökbe fogadható Békebabák a B32-ben Május 31-ig hosszabbította meg az ingyenes utazási lehetőséget a BKK a menekültek számára Önkéntes munkával segít a Szegedi Egyetem A helytelen földhasználat és az aszályok is növelik az Irakot sújtó porviharok gyakoriságát Újbuda sem maradt új Bubi-állomások nélkül
Tovább a forrásra: beol.hu
Vissza
Hírfolyam