2022. május 26., Evelin, Fülöp
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Adománnyal segített a Kapos-menti Terület- és Vidékfejlesztési Társulás

A dombóvári járás 16 önkormányzata lakosságszám-arányosan ötmillió forintot adott össze és utalt át a kárpátaljai magyarok és a menekültek megsegítésére a Híd Kárpátaljáért Nemzeti Összefogás számlaszámára Pintér Szilárd, a Kapos-menti Terület- és Vidékfejlesztési Társulás elnöke kezdeményezésére.

A Kapos-menti Terület- és Vidékfejlesztési Társulás tizenhat településének vezetői idén második alkalommal ültek össze április 26-án Dombóváron, hogy megtárgyalják az aktuális napirendi pontokat. Számos egyén dolog mellett arról is döntés született, hogy a települések lakosságszám-arányosan, összesen ötmillió forintot adjanak össze és utaljanak a menekültek, illetve a kárpátaljai magyarok megsegítésére a Híd Kárpátaljáért Nemzeti Összefogás számlájára.

Fotó: teol.hu/V.Sz.
Neked ajánljuk
Május 31-ig hosszabbította meg az ingyenes utazási lehetőséget a BKK a menekültek számára Jótékonysági napot tartottak Ikerváron a menekült gyerekeknek Családi napot szerveztek Zuglóban menekült gyerekeknek és édesanyáknak A helytelen földhasználat és az aszályok is növelik az Irakot sújtó porviharok gyakoriságát Újbuda sem maradt új Bubi-állomások nélkül
Tovább a forrásra: teol.hu
Vissza
Hírfolyam