2022. május 26., Evelin, Fülöp
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Május 31-ig hosszabbította meg az ingyenes utazási lehetőséget a BKK a menekültek számára

Továbbra is díjmentesen utazhatnak a BKK járatain azok az ukrán állampolgárok, akiknek a háború miatt kellett elhagyniuk otthonukat. A Budapesti Közlekedési Központ 2022. május 31-ig meghosszabbította a március 4-én bevezetett ingyenes szolgáltatását a menekültek számára.

A díjmentes utazás az eddigiekhez hasonlóan, egy személyazonosításra alkalmas ukrán úti okmány (ukrán útlevél, ukrán személyi igazolvány, ukrán tartózkodási engedély, Ukrajnában tanuló egyéb külföldi diákok esetében ukrán diákigazolvány, illetve olyan egyéb okirat, amelyben egyéb külföldi állampolgár esetében ukrán lakcím is megtalálható) felmutatásával vehető igénybe.

A díjmentes utazásra jogosító okmányokat továbbra is elfogadják a BKK-járatokon – kivéve a 100E reptéri gyorsjáratot, a siklót, a nosztalgiajáratokat és a hajókat –, valamint a HÉV és a környéki „kék” buszok Budapesten belüli szakaszán.

Fotó: bkk.hu
Neked ajánljuk
Jótékonysági napot tartottak Ikerváron a menekült gyerekeknek Családi napot szerveztek Zuglóban menekült gyerekeknek és édesanyáknak Szóljon bele Ön is! – Hogyan járjanak a buszok a Normafára? A helytelen földhasználat és az aszályok is növelik az Irakot sújtó porviharok gyakoriságát Újbuda sem maradt új Bubi-állomások nélkül
Tovább a forrásra: bkk.hu
Vissza
Hírfolyam