2022. május 27., Hella
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A Concerto Budapest a menekült gyerekekért is zenél

Május 30-án 20 órakor ad jótékonysági hangversenyt az ukrajnai háború szörnyűségei elől menekülő gyermekek ellátásában is részt vállaló Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat a Pesti Vigadó dísztermében, melyen Várjon Dénes, Keller András és a Concerto Budapest is szórakoztatja majd a közönséget. 

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat évente több karitatív célú rendezvényt szervez, melyek bevétele hozzájárul a hátrányos helyzetű, rossz sorsú, beteg, árva gyermekeket segítő 12 programja működtetéséhez. Az idei eseménynek külön jelentőséget ad az ukrajnai háború, hiszen a menekült gyerekek ellátásában, illetve gyógyszeradományok szervezésében is részt vesz a szolgálat.

  • A koncerten közreműködik a Concerto Budapest zenekar, vezényel Keller András, szólista Várjon Dénes (zongora)

  • A koncerten elhangzik: Mozart: A-dúr zongoraverseny, no. 23, K.488, Beethoven: V. (c-moll, „Sors”) szimfónia, op.67

  • A koncertjegyek ára: 25 000 Ft

Jegyvásárlással kapcsolatos további információ a 475-7000-es telefonszámon Gabos Erikától vagy a gabos.erika@gyermekmento.hu e-mail-címen kapható, illetve személyesen a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat irodájában (1066 Budapest, Teréz krt. 24. I/1).

Fotó: Benkő Sándor/gyermekmento.hu
Neked ajánljuk
Koncert a kárpátaljai árvákért A Pannon Filharmonikusok is a menekültekért zenéltek Nyolc segélyszervezet közreműködésével rendeznek jótékonysági koncertet Sokallják a 480 farkast Svédországban, 170-re akarják csökkenteni Nemcsak a hordozórakéták, de a kibocsátásuk is az eget veri
Tovább a forrásra: gyermekmento.hu
Vissza
Hírfolyam