2022. július 2., Ottó
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Tízezer jeggyel támogatja a menekülteket a Wizz Air

A Choose Love, a The Shapiro Foundation, a The Steve Morgan Foundation és az USPUK nonprofit alapítvánnyal együttműködve tízezer ingyenrepülőjegyet ajánlanak fel május 14. és június 15. között az Ukrajnából menekülők számára, melyekkel a szomszédos országokból az Egyesült Királyságba utazhatnak.

A program fő célja, hogy ebben a válságos időszakban költségmentes utazást biztosítson az Ukrajnából menekülők számára az azzal szomszédos országokból induló repülőgépeken. 

A Choose Love egy hivatalos honlapot is indított, ahol az adományozók (Európában és az Egyesült Királyságban egyaránt) felajánlásukkal további ingyenjegyhez, valamint az Egyesült Királyságba érkező ukrán menekültek számára nyújtott, szükséges támogatáshoz tudnak hozzájárulni. 

Nagyon örülünk, hogy a Wizz Air az Egyesült Királyság kormányának vízumprogramja nyomán további segítséget nyújthat az ukrajnai menekültek számára. Bízunk benne, hogy a kezdeményezés sokakat segít majd biztonságos otthont találni. Munkatársaink már eddig is nagyszerű humanitárius munkát végeztek, és miután márciusban és áprilisban 100 000 ingyenes jegyet ajánlottunk fel az Ukrajnából elmenekülőknek, most tovább folytatjuk a megkezdett munkát

– idézi a glamour.hu Váradi Józsefet, a Wizz Air vezérigazgatóját.

Fotó: Pixabay/skyradar
Neked ajánljuk
Ferencvárosban koncerteznek Zelenszkij színésztársai Elindult az Ukrán Egészségvonal A háború ellenére tovább küzdenek a szemét ellen Kárpátalján Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: glamour.hu
Vissza
Hírfolyam