2022. július 3., Kornél, Soma
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Koncert a kárpátaljai árvákért

Jótékonysági koncertet rendez kárpátaljai fogyatékos árva gyermek megsegítésére május 29-én Budapesten a Katolikus Karitász, fellép többek között Tóth Gabi és Pápai Joci – írja a tények.hu.

Tóth Gabi egy korábbi koncertjén Fotó: MTI/Kovács Attila

A Katolikus Karitász most azok mellé a fogyatékos árva gyermekek mellé áll, akiket Nagyszőlősön fogadtak be: jótékonysági koncertet rendez 180 kárpátaljai, fogyatékos árva gyermek megsegítésére. A gyermekek belső ukrajnai menekültek, intézményüket bombatámadás érte, ezért Nagyszőlősre menekítették őket. A befogadó helyen azonban a mindennapi élethez szükséges alapvető eszközökre lenne szükségük, egyebek között speciális ágyra, szekrényekre.

A Katolikus Karitász a teljes bevételt az árvaház támogatására fordítja. A helyszínt a Symbol biztosítja, örömmel vállalta a fellépést Tóth Gabi és Pápai Joci. A koncert időpontja: május 29.,18 óra, jegyek 10 000 forintos áron online rendelhetők, és a helyszínen is megvásárolhatók.

Neked ajánljuk
Ferencvárosban koncerteznek Zelenszkij színésztársai Elindult az Ukrán Egészségvonal A háború ellenére tovább küzdenek a szemét ellen Kárpátalján Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: tenyek.hu
Vissza
Hírfolyam