2022. július 2., Ottó
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Használt mobilokkal segíthetünk

Gui Angéla az Egy Vérből Vagyunk jótékonysági alapítvány keretében határon túli gyermekotthonok számára gyűjt adományokat. Legutóbbi Facebook-bejegyzésében egy kárpátaljai leányotthon megsegítésére hívta követőit – írja a vasarnap.hu.

Gui Angéla mindig valamilyen jótékony cél érdekében fut Fotó: egyverbol.hu

Angéla már jó ideje összeköti a futást a jótékonykodással, Kárpát-medence-szerte több jótékonysági futást szervezett már. Rendszeres vendége Böjte Csaba atya dévai árvaházának és több határon túli gyermekotthonnak. Egy kárpátaljai gyermekotthonban élnek lélekben örökbe fogadott leányai, akiknek a háború kitörése óta még nagyobb szükségük van a lelki és anyagi támogatásra.

Angéla Facebook-bejegyzésében arra kéri követőit, hogy már nem használt okostelefonjaikkal segítsék a Kárpátalján élő árvákat, mert így, a telefonokon keresztül tudnak kapcsolatba lépni anyaországi támogatóikkal, akik tartják bennük a lelket ezekben a nehéz időkben is. Angéla azt írja, már egy használt telefon is rengeteg traumától segít megszabadulni a lányoknak.

Neked ajánljuk
Elindult az Ukrán Egészségvonal Ferencvárosban koncerteznek Zelenszkij színésztársai Bajban vannak Srí Lanka állatkertjei Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: vasarnap.hu
Vissza
Hírfolyam