2019. április 20., Tivadar
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A te személyre szabható hírleveled

E-mail címed megadása után kérjük, add meg az is, hogy milyen gyakorisággal szeretnél friss híreinkről értesítést kapni. Az Élő Bolygónk hírlevelét a saját igényeidre szabhatod azáltal is, hogy szabadon választhatsz folyamatosan frissülő tartalmaink közül. Négy fő hírfolyamunk, a KLÍMAHÍREK, az ÉN MIT TEHETEK?, az INNOVATÍV TERNEDEK és az ÉLMÉNYBUTIK rovataiból érdeklődési körödnek megfelelően bármennyit kiválaszthatsz. Mint ahogy módod van arra is, hogy egyetlen kattintással minden hírfolyamunk minden friss tartalmát megkaphasd. 

Ha heti rendszerességű hírlevelet választasz, akkor lehetőséged van meghatározni azt is, hogy a hét mely napján szeretnéd személyre szabott Élő Bolygónk hírleveledet megkapni.

Ha mindent kitöltöttél, a végén a nyomj a felíratkozás gombra. Ezt követően egy automatikus e-mailben értesítünk a sikeres regisztrációról. Kérünk, amint megkaptad visszaigazoló e-mailünket, 24 órán belül kattints rá a benne található linkre, mert regisztrációd így válik érvényessé.

Ha a későbbiekben módosítani szeretnéd igényeidet, természetesen ezt is megteheted. Ebben az esetben a fentieket követve ismét add meg, milyen új paraméterek szerint szeretnél Élő Bolygónk hírlevelet kapni. Ugyanúgy járj el, mintha újra regisztrálnál, tehát vidd végig a regisztrációs folyamatot! Az esetleges leíratkozás lehetőségét pedig minden hírlevelünk alján megtalálod.